Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Ορκίζομαι να είπω την αλήθεια

Μέσα Φλεβάρη:

Η Ε.Ε.Α. αλλάζει νομολογία για τις -υπό εκκαθάριση- εταιρείες.

"Προσωπική γνωμοδότηση Μαρούπα, δεν έχει νομική ισχύ η απόφαση της Επιτροπής. Κανένα θέμα για τον Αρη". Φωτιά τα στόματα και τα πληκτρολόγια της αλήθειας.

Μέσα Μαϊου:

Εγγραφο του υπουργείου Οικονομικών, που τελικά εξελίχθηκε σε υπουργείο Ανάπτυξης, με σταυροφόρο τον Μασγανά. Κηρύχθηκε η επανάσταση κατά της Ε.Ε.Α. Φίλος μας ο Μασγανάς.

Του Μασγανά, ο οποίος υπηρετεί στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο, το οποίο παίρνει γραμμή από την Ε.Ε.Α. στο θέμα των Α.Φ.Μ., που ήθελε να σε τσακίσει, αλλά ο λόγος του δεν είχε και τόση δύναμη, γιατί δεν ήταν τα δικά του χωράφια. Η επιστολή-έκθεση, όμως, παρουσιάστηκε έτσι, όπως θα ήταν αρεστή. Βγαίνει -ραδιοφωνικά- το μέλος της Ε.Ε.Α., ο Ηλίας ο Αρκούδης, στο λέει κατάμουτρα. Παράκαμψη των όσων είπε...

Μέσα Μαϊου:

Η Ε.Ε.Α., η οποία τον Φεβρουάριο είχε εκπροσώπηση μόνο από την πανελίστρια Μαρούπα, συνεχίζει να παρουσιάζεται ως ο απόλυτος εχθρός του Αρη. Η Επιτροπή, ντε, της οποίας η αλλαγή νομολογίας δεν έγινε ποτέ και δεν επηρέαζε τον Αρη. Καμία αναφορά σε Κοντονή, ο οποίος θα τηρήσει, λέει, τη νομιμότητα. Με δική του υπογραφή, η νομιμότητα εκφράζεται μέσω της Ε.Ε.Α.

Μέσα Μαϊου:

Η Επιτροπή, μετά από ανεξήγητη (;) καθυστέρηση στέλνει τα έγγραφα επίσπευσης πλειστηριασμού σε Ι.Κ.Α. και Εφορία Θεσσαλονίκης. Η Ε.Ε.Α. που -και καλά- ήταν σύμμαχος, θέλοντας το κακό του Αρη, σύμφωνα με τους "γνωστούς". Φόρα-παρτίδα τα έγγραφα επίσπευσης.

Μέσα Μαϊου:

Ανταλλαγές εγγράφων Ε.Ε.Α. και Ε.Π.Ο. Η (περσινή καλή μας) φίλη η Ε.Π.Ο., την οποία φτύναμε, φέτος γίνεται οδηγός ανόδου. Μπαμ-μπαμ.

{Σαν πολλά δεν μαζεύτηκαν για ένα θέμα που αφορά -μόνο- προσωπική γνωμοδότηση;}

{Η Ε.Ε.Α. δίνει ή δεν δίνει άδεια για σύσταση εταιρείας. Αν θέλει η Ε.Π.Ο., σε αναβάζει και σε κατεβάζει όποτε θέλει, με ή χωρίς άδεια. Συναρπαστικά απλό.}

{Η απόσταση Φεβρουαρίου-Μαϊου δεν είναι και τόσο μικρή}

{Λίγο διάβασμα θέλει. Λίγο...}

{Κακό πράγμα η εμμονή, σε όποιον κι αν -τελικά- απευθύνεται}


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου