Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Παῦσαι, πρὶν ὀργῆς κἀμὲ μεστῶσαι λέγων

Η Μαρούπα (και η κάθε Μαρούπα), αυτή η άναρχη πανελίστρια που δεν γουστάρει τον Αρη, στις 3 Φλεβάρη του 2016 άλλαξε τη νομολογία. Μόνη της, μετά από προσωπική γνωμοδότηση την οποία -οι ξέροντες τα πάντα- απέρριπταν και δεν ανησυχούσαν.

Τη γείωναν, χωρίς επιχειρήματα, λέγοντας στον κόσμο του Αρη να μην ανησυχεί γιατί πρόκειται για προσωπική της άποψη, η οποία δεν θα επηρέαζε κανέναν.

Ελα, που όμως τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ψήφισαν την αλλαγή νομολογίας, η οποία υπογράφηκε από τον Σταύρο τον Κοντονή. Τον Σταύρο τον Κοντονή, στον οποίο ο Αρης στηρίζει ελπίδες.

Εχει 2 χρόνια που οι γνωμοδοτήσεις πάνε κι έρχονται στο πτώμα του Θεού του Πολέμου, κάνοντας μάγκα τον κάθε νομικό, που θέλει να προβληθεί μέσω του Αρη.

Και ανάλογα με το πόσο πάει η τιμή στο εμπόριο ελπίδας, γράφουμε και λέμε ό,τι θέλουμε. Ή μάλλον γράφετε και λέτε ό,τι θέλετε.

Θεοποιήθηκε και ο Σφυρής. Ανήρτησε προσωπική θέση στο σάιτ, η οποία είναι, τί;

Νόμος; Κανόνας; Κώδικας; Τί ακριβώς είναι;

Και ποιος υποχρεούται να τον λάβει υπόψη του;

Αν θέλει, λοιπόν, ο Σφυρής (και κάθε Σφυρής) να βάλει πλάτη, ας τα παρουσιάσει με εντολή του νέου μεγαλομετόχου στα αρμόδια Οργανα, που θα κρίνουν.

{Μπήκε πλάτη. Βάλε το μαχαίρι...}

{Θυμάται, κάποιος, τις απόψεις Σφυρή στη Γενική Συνέλευση του Αλεξανδρείου με Γαλανό ομιλητή};

{Ελα μωρέ, απλή γνωμοδότητη είναι. Γιατί να τη λάβεις υπόψη σου;}

{Γνωμοδοτώ για ποινικοποίηση εμπορίου ελπίδας}

{Τριανταφυλλάλης, Παπαλάκης και...}

{Η ανάληψη ευθύνης είναι το πρόβλημα. Οχι η έκθεση ιδεών}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου