Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Ανδρών επιφανών

Στις 12 Ιουνίου του 2012 είχε εκδοθεί ανακοίνωση για συστράτευση "επιφανών" αρειανών, οι οποίοι τα είχαν βρει, προκειμένου να βγουν μπροστά. Πολλά δάχτυλα μαζεμένα, για το κουμπί της επανεκκίνησης...

Η ανακοίνωση, τότε, έλεγε τα εξής:

"Με στόχο τη δημιουργία όλων των προϋποθέσεων συστράτευσης όσων επιθυμούν να συνδράμουν στις κρίσιμες αυτές στιγμές για το σύλλογο συγκεντρωθήκαμε σήμερα οι:

Θανάσης Τζεβελέκης

Ντίμης Παπαϊωάννου

Στράτος Ευγενίου

Γιώργος Μαρμούρης

Λεωνίδας Μπακούρας

Δημήτρης Μαμαδάς

Γιώργος Μαργιόγλου

Ηλίας Φίτζιος

Παναγιώτης Ζουμπουρίδης

Στάθης Ρούσσος

Ενώ δήλωσαν παρόντα και άλλα επιφανή μέλη της οικογένειας του Άρη μεταξύ αυτών και οι Μιχάλης Ζορπίδης και Αλέξης Αντωνιάδης.

Είναι αυτονόητο ότι πρόκειται για το πρώτο βήμα αλλαγής σελίδας και η μαζικότητα του εγχειρήματος θα κρίνει και την επιτυχία.

Από αυτό το προσκλητήριο δεν πρέπει να λείψει κανείς και κυρίως αυτοί που έχουν τις οικονομικές δυνατότητες να συνδράμουν.

Στόχοι του εγχειρήματος είναι η προσφορά μας:

– Στη συσπείρωση της οικογένειας του Άρη

– Στην επανεκκίνηση του συλλόγου

– Στη διατήρηση των ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώσουν την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

– Κυρίως δε η προσφορά μας στην ανάκτηση της χαμένης εμπιστοσύνης, αλλά και τον εξορθολογισμό της διοικητικής λειτουργίας του συλλόγου".


Βέβαια, κανείς δεν έμαθε από επίσημα, επιφανή χείλη τί μεσολάβησε εντός λίγων ωρών και αντί οι προαναφερθέντες να αναλάβουν δράση, το έκανε κάποιος άλλος.

Αλλά, ας έρθουμε στο σήμερα, αν και οι χρονολογίες δεν παίζουν ρόλο.

Στις 8 Μαϊου του 2017 ψιλο-επισημοποιήθηκε (το "ψιλό" είναι δανεικό) η διαδικασία της συσπείρωσης, χωρίς να θιγούν πρόσωπα, από γνωστά πρόσωπα της πόλης.

Τώρα, τί σημασία έχει ποιος είναι πίσω από το μικρόφωνο και ποιος στην "άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής"; Καμία...

{Εκείνος-οι, που πιέζει-ουν -παραδοσιακά- για διάδοχη κατάσταση είναι εκείνος που δηλώνει πιο αρειανός απ' όλους. Αλλωστε, λίγοι μείνατε, έτσι δεν είναι;}

{Ο πίεζων, λοιπόν, μαθαίνει από τις κράμπες του. Φέτος, ξεκίνησε την κωλοτούμπα αρκετά νωρίτερα. Το ζέσταμα πάντα βοηθά}

{Η επανεκκίνηση είναι θεσμός}





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου