Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Αδεια μυαλά, άδεια κουτάκια (Vid)

Ενα πανό με γευστικό περιεχόμενο, ένα θωρακισμένο αμάξι με παρόμοιο μήνυμα (λιγότερο γευστικό) και ένα κουτάκι μπύρας σε ελληνικό γήπεδο.

Στην άγευστη λογική των δημοσιογράφων-οπαδών που γράφουν τόσο επιφανειακά όσο επιφανειακή ήταν και η εκδορά στο κεφάλι του Βλάνταν Ιβιτς, δύσκολα να υποκύψω στον πειρασμό και να ακολουθήσω. Αυτά, ξέρετε πού θα τα διαβάστε.

Η ίντριγκα για το πρότζεκτ που επιχειρείται στην πόλη, δίνεται από τη μάρκα του κουτιού της μπύρας στη Λεωφόρο. Είναι διαφορετική από τη διαφήμιση του βίντεο, αλλά το νόημα είναι το ίδιο.

Και βέβαια, τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο πρότζεκτ, ζουν κάπου ανάμεσά μας...




{Εσείς, οι άνθρωποι του πνεύματος μπορείτε να συγκρίνετε το μπουκάλι, που επέστρεψε ευγενικά, κάποτε, ο ποδοσφαιριστής Βλάνταν Ιβιτς, το πλαστικό ποτήρι καφέ στο κεφάλι του Αναστασίου και το καπάκι από μπουκάλι νερό στον αγκώνα της Κουρομπίλια}

{Η σωτηρία δεν θα έρθει ούτε από ανθρώπους με κάποια ιστορία στο ποδόσφαιρο που μετρούν τα ml στα κουτάκια...}

{Ατάκα εκκολαπτόμενου παράγοντα σε εργαζόμενο συνάνθρωπο... "Πες στον Αλαφούζο να φτιάξει πρώτα ομάδα και μετά να ασχοληθεί μαζί μας" Και ομάδα να μη φτιάξει, μάλλον αρχίζετε να βρίσκετε τον δρόμο της κάθαρσης}

{Από την προπαγάνδα σας, ποιος θα μας σώσει...}





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου