Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Καρυπίδης του 2011 και του 2015

Δεν έτυχε -μέχρι τώρα- ν' ακούσω τη φωνή του Θεόδωρου Καρυπίδη, σε ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις.

Διαβάζω, μόνο, δηλώσεις, αλλά "ακούγεται" αρκετά σίγουρος για την "επένδυσή" του στον Αρη.

Χθες, δημοσιεύθηκε συνέντευξή του σε αθηναϊκό σάιτ (sdna), στην οποία -μεταξύ άλλων- μίλησε και για το μπάτζετ. Μεγάλες δόσεις σιγουριάς...

Είπε, λοιπόν, ότι θα χρειστούν 500-600 χιλιάδες για πορεία... τραίνου στη Γ' εθνική, αλλά αν χρειαστεί, δε θα διστάσει να βάλει 700-800 χιλιάδες ευρώ.

Ολα αυτά το Σεπτέμβρη του 2015 και δεν έχω κανένα λόγο ν' αντικρούσω τα όσα δήλωσε.

Καρυπίδης-Καραμπέρης και οι προσωπικές τους διαφορές

Πάμε λίγο πίσω, τώρα, στο 2011, για υπόθεση μεταξύ Καρυπίδη και Μάρκου Καραμπέρη.

Τότε, ο επιχειρηματίας από την Ειρηνούπολη, όπως τόνισε και στην κατάθεσή του στην Ασφάλεια (δε δέχθηκε να καταθέσει, στη συνέχεια, ενόρκως) δανείστηκε 100 χιλιάδες ευρώ από τον Μάρκο Καραμπέρη και σε διάστημα ενός μήνα επέστρεψε 115.000 ευρώ, υπογράφοντας αντίστοιχα επιταγή ως εγγύηση, χρηματικού ποσού 115.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Καρυπίδη, ο Καραμπέρης τον ανάγκασε, εκβιαστικά, να αποδεχθεί χρέος 200.000,00 ευρώ, οπισθογραφώντας ακάλυπτη επιταγή που είχε ο τελευταίος στην κατοχή του από τον Αχιλλέα Μπέο.

Επιπλέον ανέφερε ότι από το έτος 2008 και έπειτα, έχει δανειστεί τμηματικά από τον Μάρκο Καραμπέρη διάφορα χρηματικά ποσά και από τις οικονομικές του συναλλαγές με το εν λόγω άτομο έχει υποστεί συνολικά ζημιά ύψους 500.000 ευρώ. Από τα έγγραφα που προέκυψαν μετά την άρση του τραπεζικού απορρήτου προκύπτει ότι ο Θεόδωρος Καρυπίδης και η αδελφή του Ειρήνη Καρυπίδου, κάτοικος Ειρηνούπολης Ημαθίας, κατά το χρονικό διάστημα από 01-09-2009 έως 16-09-2011 κατέθεσαν σε τραπεζικό λογαριασμό του Καραμπέρη το χρηματικό ποσό των 187.700 ευρώ.

Η εξήγηση ενός αφελή

Πέντε χρόνια πριν, σε διαφορετική οικονομική συγκυρία για την Ελλάδα, ο επιχειρηματίας Καρυπίδης δανείζεται 100 χιλιάρικα από ιδιώτη, προφανώς διότι κάποια τράπεζα δεν του παραχωρούσε δάνειο.

Διαβάζοντας το μπάτζετ που θέλει να διαθέσει στον Αρη και να μιλά τόσο άνετα για τον Αρη που δεν θα' χει αντίπαλο, δημιουργούνται κενά.

Κενά, που θα αναπληρώσει τη Δευτέρα στη Γενική Συνέλευση...(;)

{Με πληροφορίες από rthess}

{Οι Κινέζοι μπήκαν στη Βέροια;}


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου