Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

"Ο Λάσκαρης είναι μπροστινός από μόνος του"

Το σάλιο περισσεύει στην πόλη του Θεού και δε χαμπαριάζει από γεωγραφικά μήκη και πλάτη.

Τα πρώτα δείγματα εμφανίστηκαν κανά Ακαδημαϊκό τέταρτο, μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου του Νίκου Λάσκαρη.

Καμιά διάθεση να διακινδυνεύσω εκτιμήσεις-προβλέψεις-μανιφέστα, για τις προθέσεις του.

Συγκράτησα όχι το νόημα, αλλά και τις λέξεις που δημιουργούσαν νόημα, ακόμα κι όταν οι κουβέντες του ανέβαιναν σε επίπεδα Αριστοτέλη και άλλων φιλοσόφων της Αρχαίας Ελλάδας.

Τρεις μόνο παρατηρήσεις, στα λίγα λεπτά που συνομιλήσαμε:

1) Ο Λάσκαρης μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Ασίας και Ευρώπης. Στο "Παλαί" θα εμφανίζεται, σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, σε Κύπελλο αν προχωρήσει η ομάδα και στα πλέι οφ.

Επομένως, θα' χει την αναγκαία απόσταση απ' όλους τους "συνεπείς" και απτόητους αρθρογράφους, μπλόγκερς και απόμαχους δημοσιογράφους, οι οποίοι -ήδη- έχουν διακρίνει χαρακτηριστικά Μεσσία, όπως ξηγιούνται με κάθε νεομφανιζόμενο πρόεδρο ή επενδυτή.

2) Μεταξύ άλλων τον ρώτησα, αν σκοπεύει να βγάλει λεφτά από τον Αρη, όπως είχε δηλώσει ο Αλεξ Κάλας στη μοναδική συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην Ελλάδα ή οι σκέψεις του κινούνται σε διαφορετικό επίπεδο.

Απάντησε ότι εξαρτάται πώς χωρίζεις το κέρδος και τί θες να κάνεις, όταν το αποκτήσεις.

Θεωρεί θεμιτό να αποσκοπεί ο επενδυτής στο κέρδος, αλλά οι προθέσεις του φαίνονται από το αν επενδύσει το κέρδος στην εταιρεία ή το πάρει και... φεύγει, όταν καταφέρει να το αποκτήσει.

3) Τον ρώτησα πώς του φάνηκαν οι φήμες ότι στις 13 Αυγούστου αναλαμβάνει το ποδόσφαιρο του Αρη και ότι "συνδέθηκε" με Αγγελόπουλους και Μαρινάκη ως "μπροστινός".

Απάντησε ότι θέμα ποδοσφαίρου τέθηκε, πριν μήνες, αλλά όταν είδε τί "παίζει" και στην Ελλάδα και στον Αρη, σταμάτησε κάθε συζήτηση.

Είπε, ακόμα, πως ούτε το μπάσκετ ήταν στις προθέσεις του, επειδή όμως είχε θετική άποψη για το άθλημα, έκρινε ότι ο Αρης μπορούσε να είναι το πρώτο του επενδυτικό εγχείρημα στον επαγγελματικό αθλητισμό.

Οσον αφορά ότι κάποιος άλλος "κρύβεται" πίσω του, μου είπε:

"Θα σου πω ατάκα ανθρώπου που με γνωρίζει καλά κι έμαθε κι εκείνος για τις φήμες ότι άλλος επιχειρηματίας κρύβεται πίσω μου. 'Ο Λάσκαρης' είναι από μόνος του μπροστινός'".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου