Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Μηνύσιμο... αυτογκόλ

Μέχρι και τις ημέρες της κρίσης και της (και καλά) αγωνίας για τις αποφάσεις των παρακλαδιών της Ε.Π.Ο., ο Αλεξ Κάλας έβαζε επικοινωνιακά αυτογκόλ.

Για τον τύπο αυτόν δεν έχω αρνητική γνώμη, από τη στιγμή που, όπως φαίνεται, ήταν σωστός στις οικονομικές υποχρεώσεις που ανέλαβε.

Στις επιλογές προσώπων υπήρξε σοβαρό πρόβλημα και ο Αρης την "πλήρωσε" άσχημα, όμως, ο ομογενής δεν το καταλάβαινε. Ούτε καν και πριν λίγες μέρες.

Ανθρωποι, που εμπιστεύτηκε, διέρρευσαν ότι θα κάνει μηνύσεις στον Ερασιτέχνη, ενώ ήταν στη Θεσσαλονίκη και ετοίμαζε τις κινήσεις του.

Σχετικά με το πρόσωπο, το οποίο τον συμβούλευσε, οδηγώντας τον -σε πρώτο χρόνο- στην εν λόγω απόφαση, δε θέλω ν' αναφερθώ, γιατί θα τον ξανακάνω "παρόν" και δεν του αξίζει.

Με τα δεδομένα των τελευταίων ημερών και όχι των επόμενων, ο Κάλας άλλαξε γνώμη και δεν προτίθεται (όπως έλεγε) να προχωρήσει σε μηνύσεις.

{Οι πρώτοι που θα συμμετάσχουν στις "ασκήσεις πανικού και πυκνής ομίχλης", αν καταθέσει μηνύσεις είναι γνωστοί. Απλώς, θα γίνουν γνωστότεροι, εάν θελήσει να εκθέσει και τις λίγες φωνές που τον απέτρεψαν}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου