Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Για το 1%

Φθάσαμε και στην 20ή Αυγούστου, να περιμένουμε νοητά έξω από μια αίθουσα για το παρόν του Αρη. Για το μέλλον θα περιμένουμε έξω από κάποια άλλη αίθουσα στο εγγύς μέλλον.

O Αρης δεν εκπροσωπείται, όπως θα έπρεπε, στους χώρους που παίζεται το παιχνίδι, γιατί πιστεύει στους νόμους και την τήρησή τους.

Λόγια Άλεξ Κάλας στις 28 Μαϊου, σε επίσκεψη στο Ρύσιο όπου μίλησε στους (τότε) παίκτες, λίγο μετά τη συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή.

«Πήγαμε με τον αδερφό μου στην Αθήνα και από την πλευρά μας κάναμε ό,τι έπρεπε. Κατά 99% θα ανέβουμε αν τηρηθούν οι νόμοι που είναι υπέρ μας. Το 1% είναι αν δεν τηρηθούν οι νόμοι και γίνει κάποια παρανομία. Η συνάντηση με τον Υπουργό πήγε γενικά πολύ καλά, τα μηνύματα είναι θετικά».

Τρεις, παρά κάτι, μήνες και -σχεδόν- καθημερινά έρχονται αντικρουόμενες πληροφορίες για το πού θα παίξει, επιτέλους, αυτό το ταλαίπωρο το τμήμα.

Κουραστικές πιθανότητες, που μόνο ψυχική φθορά προκαλούν.

Ενας άνθρωπος, (Κώστας Παπαδόπουλος) εκπροσωπεί άτυπα, έναν σύλλογο προσπαθώντας να υπερασπιστεί το 99% και να κοντράρει το 1%.

Γι' αυτό το 1%, λοιπόν...

{Από εκείνη τη μέρα που ο Κάλας βρέθηκε στην Αθήνα και, πλην Παπαδόπουλου, πόσες φορές εκπροσωπήθηκε ο Αρης στην Αθήνα και από ποια πρόσωπα;}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου