Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Ο Αρης ορίζει το (κ)άρμα του

Στην Κατερίνη επέστρεψε ο Κώστας Παπαδόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε, χθες, στη Football League, όπου και εκπροσώπησε -άτυπα- τον Αρη. Σύντομα θα ξαναπάει...

Ο ίδιος θεωρεί ότι ο Αρης θα παίξει στη Β' εθνική, υποστηρίζοντας τη θέση του πάνω σε συγκεκριμένες "αντικειμενικές" γραμμές, οι οποίες δε μπορούν να περάσουν απαρατήρητες, όπως ισχυρίζεται.

Κανείς δεν είναι απόλυτα σίγουρος για το θετικό της υπόθεσης, ούτε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Γι' αυτό και, χθες, ζήτησε να βγει οποιαδήποτε απόφαση στη συνεδρίαση της F.L., προκειμένου ο Αρης να κάνει τις επόμενες κινήσεις του.

Η έφεση κατατέθηκε ήδη στην Επιτροπή της Ε.Π.Ο. και αναμένεται η εκδίκαση.

Το αισιόδοξο σενάριο λέει ότι η απόφαση θα έχει βγει μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου, όταν και θα γίνει η κλήρωση της F.L.

Η φήμη ότι ο Αρης σκέφτεται αναβολή της σέντρας ευσταθεί και -αναλόγως- θα υποστηριχθεί, υπό προϋποθέσεις.

Ο πρώην πρόεδρος του Πιερικού βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Κάλας και τον Καλαϊτζίδη και, όταν έρθει ο πρώτος, θα προσπαθήσουν να στήσουν την ομάδα σε επαγγελματικά πρότυπα.

Δεν προκύπτει, προς το παρόν, ότι ο Κάλας θα μεταβεί στην Αθήνα. Οι δύο εβδομάδες του θα εξαντλήθούν στη Θεσσαλονίκη.

Ο Παπαδόπουλος υποστηρίζει ότι ο Αρης δεν θα ανήκει σε κανένα άρμα. Οι θέσεις του, στα επίσημα όργανα, μπορεί να συμπέσουν με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Α.Ε.Κ., Π.Α.Ο.Κ. αλλά μπορεί να και τους κοντράρει.

Εδώ χωρά πολύ συζήτηση, από τη στιγμή που ο Αρης ανέβει. Ολο το παρασκήνιο της υπόθεσης ανόδου αφορά το "άρμα" και ο Παπαδόπουλος το γνωρίζει.

Θεωρεί ότι ο Αρης πρέπει να έχει αυτόνομη παρουσία και -σταδιακά- να δυναμώνει τη φωνή του στα κέντρα αποφάσεων, των οποίων την κουλτούρα δε γνωρίζει, όπως λέει.

Πόσο εφικτό, άραγε;

Εάν ο Αρης μείνει στη Γ', ο Παπαδόπουλος αποχωρεί.

Εάν προβιβαστεί, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι στο επιτελείο του Ελληνοαμερικανού. 

{Υπενθυμίζεται ότι ο Αρης δεν έχει -πουθενά- επίσημη εκπροσώπηση. Περιμένει απόφαση κατηγορίας, χωρίς να έχει ανθρώπους σε καταλυτικά πόστα. Η παρουσία του Κώστα Παπαδόπουλου είναι άτυπη. Τελείως άτυπη, αλλά σε συνεννόηση με τους Αφούς}.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου