Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Ακόμα το σκέφτεστε;

Από τη στιγμή που η Football League ανοίγει το δρόμο των αποφάσεων στην Ε.Π.Ο., τότε η ήσυχη πλευρά του εγκεφάλου λέει ό,τι λέει ο και ο πρόεδρος Γκιρτζίκης.

Δηλαδή, θα εφαρμοστεί η νομιμότητα και το δίκαιο του αιτήματος του Αρη.

Κάνε μια γύρα, τώρα, στην πόλη και βρες ΕΝΑΝ, ο οποίος είναι ήσυχος ότι θα εφαρμοστεί η νομιμότητα.

Εάν εξαιρέσεις τους ΜΗ ανησυχούντες στον Ερασιτέχνη, οι υπόλοιποι παραμένουν δύσπιστοι, ακούγοντας και την ανήσυχη πλευρά του εγκεφάλου τους.

Ακόμα και σήμερα, το προεδρείο του Α.Σ. Αρης παραμένει στη Θεσσαλονίκη, αντί να έχει κατασκηνώσει στην Αθήνα.

Ο επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού τμήματος θα έρθει κατά τις 20 Αυγούστου, ο αδερφός του "τρέχει" τους παίκτες στη Σερβία, αλλά όχι τα θέματα του Αρη, δεν ακούει -καιρό τώρα- κανέναν "ανησυχούντα", οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη έχουν -τελείως- παθητική στάση, περιμένοντας ενημέρωση από το "κεφάλι", οι δικηγόροι δεν εμφανίζονται και υπάρχει -για το Θεό Αρη- ο Κώστας Παπαδόπουλος, να εκπροσωπεί την ομάδα στ' αρμόδια όργανα.

Δείγμα διοίκησης δεν υπάρχει πουθενά, ο Αρης παραμένει στη Γ' Εθνική, αλλά υπάρχει μουσική νότα ότι θα ηχήσει η μπάντα της Β'.

Πώς προκύπτει τόσο "θορυβώδης" ησυχία;

Από τα δημοσιεύματα;

Οι εξελίξεις τρέχουν στην Αθήνα και οι όποιοι μπορούν να προασπίσουν τα συμφέροντα του συλλόγου βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και τη Σερβία. Αν και οι δεύτεροι, καλώς κάνουν και δεν εμφανίζονται στην Αθήνα.

Οσο για τον Κάλας, έπρεπε να ήταν ήδη εδώ...

Τρόποι μετάβασης στην Αθήνα

Με τραίνο το "πήγαινε-έλα κοστίζει 45,4 ευρώ
Με ΚΤΕΛ η αξία του εισιτηρίου ανέρχεται περίπου στα 46 ευρώ
Με αεροπλάνο πληρώνεις περίπου 50 με 60 ευρώ και πολλά λέω

{Η Football League παίζει πινγκ-πονγκ με την Ε.Π.Ο. και ο "επίσημος" Αρης κουνά το κεφάλι, παρακολουθώντας προς τα που πηγαίνει το μπαλάκι}

{Σε πόσες επίσημες συναντήσεις, εκτός Θεσσαλονίκης, έδωσε το "παρών" ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη;}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου