Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Εξαϋλώνει τον Αρη και (δεν) το ξέρει

Μια ώρα νωρίτερα προσπάθησε να εξαϋλώσει τον Ερασιτέχνη Αρη ο πρόεδρός του, Τάσος Οικονόμου.

Εκανε, για πολλοστή φορά, αυτό που θα' κανε ένας εχθρός.

Φρόντισε να πετάξει στον πάτο του Ατλαντικού αυτόν που πλήρωνε τις "τρύπες", που εμφανίζονταν στον Α.Σ. και -εννοείται- όχι μόνο αυτές.

Ναι, τον Αλεξ Κάλας, ο οποίος χρεώνεται αυτά που όλοι ξέρουν.

Την -ανεξήγητα- εμμονική επιλογή του αδερφού του μέχρι τον Κώστα Παπαδόπουλο, όπως και ότι δεν άκουσε όσους του είπαν να αλλάξει πρόσωπα, εβδομάδες πριν, όταν όλα ήταν ακόμα ανοιχτά.

Ο Οικονόμου, λοιπόν, πριν πάρει διαβεβαιώσεις ότι η πλευρά Αρβανιτίδη μπορεί και -κυρίως- θέλει να εμπλακεί, τελείωσε αυτόν που είχε την όποια δυνατότητα να πληρώσει είτε στη Β', είτε στη Γ'.

Λειτούργησε εγωϊστικά με εγκληματική αφέλεια, αφήνοντας ξεκρέμαστο και το ποδοσφαιρικό τμήμα και τα υπόλοιπα ερασιτεχνικά. Για τους τύπους έκανε και το πιο αστείο Διοικητικό Συμβούλιο στη σύγχρονη ιστορία του Α.Σ., παίρνοντας, μάλιστα, το απόλυτo των ψήφων.

Το κατάφερε κι αυτό.

Πιέστηκε, φοβήθηκε (όπως όλοι εκεί στον Α.Σ.) αντιδράσεις και καταδίκασε τους το σύλλογο, τουλάχιστον μέχρι να ανακοινωθεί η απόφαση του Διαιτητικού.

Γιατί, εάν είναι αρνητική...

Στα παραπάνω, προσθέστε και τη γνωστή παράμετρο του Μνημονίου, με το ποσό που μπορεί να απαιτήσει ο Κάλας από τον επόμενο χρηματοδότη, όπως αναφέρθηκε ήδη.

Ποιος μπορεί να φανταστεί τις συνέπειες, εάν (μία στο μύριο) η πλευρά Αρβανιτίδη δώσει αρνητική απάντηση;

{Κανένας Αρβανιτίδης δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει 500 χιλιάρικα ή όσα, εν πάσει περιπτώσει, αποδειχθεί ότι έβαλε ο Κάλας. Ας πει, τελικά, ο Οικονόμου το ακριβές ποσό της χρήσης Κάλας}


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου