Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Πόσο Μνημονιακός είσαι;

Και ας πούμε ότι έρχεται ο νέος επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, έχοντας συμμετάσχει στην Α.Μ.Κ., την οποία έχει προκηρύξει -πρώτα- ο Ερασιτέχνης και αναλαμβάνει την ομάδα.

Ξεκινά προγραμματισμό, κάνει μεταγραφές, τα κάνει όλα ρε παιδί μου. Οπως πρέπει, για να κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Football League.

Κι θυμάται το Μνημόνιο που υπέγραψε με τον Ερασιτέχνη και ζητά τα χρήματα που έβαλε έως τις 21 Αυγούστου, μέρα που απέσυρε ο Ερασιτέχνης την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

Το πιο πρόσφατο "μνημονιακό" σενάριο έλεγε, μάλιστα, πως μπορούσε να ζητήσει και την υπεραξία, που θα δημιουργούσε με τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών συν ό,τι πλήρωνε για προετοιμασία κ.λ.π.

Σε πρώτη φάση, εάν ο Κάλας θέλει να δημιουργήσει "πρόβλημα" (σε εισαγωγικά, γιατί έχει το δικαίωμα να το κάνει, βάσει του Μνημονίου, άρα δε μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς), τότε θα ζητήσει τα χρήματά του από τα τακτικά μέλη του Συμβουλίου.

Εκείνα με τη σειρά τους θα απευθυνθούν στον αντικαταστάτη του Κάλας, για να δώσει λύση, όπως προβλέπεται και στη σχετική παράγραφο.

Και κάπου εκεί αρχίζει διαφορετική ιστορία, φανταστική προς το παρόν, αλλά είναι δύσκολο να εκτιμήσει κάποιος τις προθέσεις του Κάλας.

{Οι πληροφορίες λένε ότι, εάν το ιδιωτικό συμφωνητικό παρουσιαστεί σε δικαστήριο, έχει απόλυτη νομική ισχύ}




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου