Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Κύριος και κυρία Λάσκαρη

"Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι ο τραπεζίτης κ. Νικόλαος Λάσκαρης, εκπρόσωπος επιχειρηματικού - επενδυτικού ομίλου με έδρα την Ελβετία, είναι ο νέος μέτοχος της Κ.Α.Ε., με ποσοστό μετοχών 41%, τις οποίες ανέλαβε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αύξησης κεφαλαίου της ΚΑΕ, σήμερα, 06/05/2015. Την είσοδο του νέου μετόχου επικύρωσαν ομόφωνα με αποφάσεις τους όλοι οι μέτοχοι της Κ.Α.Ε. και τα μέλη του Δ.Σ.

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν κατέστη δυνατό να παραστεί ο κ. Λάσκαρης στον αγώνα με τον Ολυμπιακό", ανέφερε η ανακοίνωση της Κ.Α.Ε. Αρης, στις 6 Μαϊου του 2015.

"Ο Αρης έφυγε από την εποχή διαχειριστών εσόδων και πέρασε στην εποχή των επενδυτών", γράφουν τα ιντερνετικά μίντια, εδώ και λίγες ώρες.

Εκτός των διαρροών, πριν αποκαλυφθεί το όνομα του Λάσκαρη και της επίσημης ανακοίνωσης της Κ.Α.Ε., δεν προέκυψε -από κάπου αλλού- η ακριβής ιδιότητά του.

Τραπεζίτης ή διαχειριστής κεφαλαίων για διάφορες εταιρείες;

"Executive Chairman" μεγάλων εταιρειών ή "Banker";

Και πάμε στην ανακοίνωση της 18ης Ιουνίου.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι ο κ. Νικόλαος Λάσκαρης και η κ. Τζώρτζια Λάσκαρη είναι πλέον οι κάτοχοι του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρίας. Η αλλαγή σελίδας στον Αυτοκράτορα είναι γεγονός.

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ολοκληρώθηκε και ο 40χρονος επιχειρηματίας και η σύζυγός του είναι οι μεγαλομέτοχοι της Κ.Α.Ε. Έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες κινήσεις ώστε η νέα διοίκηση να γίνει αιρετή, από διοίκηση Πρωτοδικείου που είναι στην παρούσα φάση.

Δυνατό το βιογραφικό του Νίκου Λάσκαρη, δε λέω, αλλά αναζήτησε κανείς το βιογραφικό της κυρίας Λάσκαρη;

Αναζήτησε κανείς τη σχέση της με το σύλλογο;

Αντιλήφθηκε κανείς το νόημα της παρουσίας της στην εταιρεία;

Θες να τον πεις "μεγαλομέτοχο"; Πες τον...

Θες να τον πεις "επενδυτή"; Πες τον...

Θες να τον πεις "διαχειριστή"; Πες τον...

Οσα εκατομμύρια και να παίζουν σε επαγγελματικές ομάδες, ανά τον κόσμο, ΠΑΝΤΑ, χρειάζεται ο σωστός ή σωστοί διαχειριστές. Το παράδειγμα του επενδυτή Κοντομηνά, σε Π.Α.Ε. και Κ.Α.Ε, είναι πρόσφατο. Το πρόβλημα δεν ήταν επενδυτικό, αλλά διαχειριστικό...

Δεν είναι ντροπή να λες "διαχειρίζομαι τα χρήματα του επενδυτή ή του μεγαλομετόχου ή του διαχειριστή κεφαλαίων".

Το ρευστό του κάθε ή της κάθε Λάσκαρη θα προστεθεί στα έσοδα που θα προκύψουν από τηλεοπτικά, χορηγίες και οποιαδήποτε άλλη πηγή.

Στην πρώτη ανακοίνωση, ο Λάσκαρης ήταν μόνος του.

Στη δεύτερη, όχι...

Αυτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου