Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Olympiacos.org

Πολιτικός -πιθανότατα ο Μαντούβαλος- τηλεφωνεί στην εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά στο κανάλι "ΑΒ".

Αυθόρμητα, υποκινούμενα, ψηφοθηρικά, λεζαντίσια ή απλώς οπαδικά δείχνει πόσο =σωστά- δομημένα λειτουργεί το σύστημα "Ολυμπιακός".

Πλήρως οργανωμένα και στο προσκήνιο τηλεοπτικής, οπαδικής εκπομπής, η οποία προπαγανδίζει επίσημες ή ανεπίσημες θέσεις του οργανισμού που λέγεται "Ολυμπιακός" (www.olympiacos.org).

Oύτε ".com", ούτε ".gr", ούτε ".net".

Ο Ολυμπιακός, στο ποδόσφαιρο, είναι παράδειγμα. Χωρίς καμία δόση ειρωνείας.

Υπηρετείται από στελέχη, είτε με αμοιβή είτε χωρίς, όπως πρέπει να γίνεται σε μεγάλους οργανισμούς ή εταιρείες.

Τί άλλο διαθέτει;

Επικοινωνία με "Ε". Εχει επιτελείο που οργανώνει, κατευθύνει και δημιουργεί εικόνα και αποσκοπεί ευθέως στη διαμόρφωση γνώμης, ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης.

Η Προπαγάνδα είναι αρνητικά φορτισμένη έννοια για εκείνους που δεν ξέρουν την ερμηνεία της. Οχι τη σημασία, την ερμηνεία...

 «Γίνεται αισχρή κίνηση από τότε που υπάρχει η Παναθηναϊκή Συμμαχία. Η περίφημη Παναθηναϊκή Συμμαχία όταν έκλεισε έδειχνε εσένα, τον Μαρινάκη, τον Κακλαμάνη, εμένα και άλλους. Στοχοποιούσε εδώ και δύο χρόνια η Παναθηναϊκή Συμμαχία ανθρώπους. Εσείς δεν το έχετε κάνει ποτέ αυτό.

Η οργανωμένη επίθεση στον πρόεδρο έχει μέλλον μικρό. Έρχεται η ώρα των δικαστηρίων. Μην χαίρεστε ρε ελεεινά υποκείμενα με την ταλαιπωρία κανενός. Μην χαίρεστε ακόμα και στο γεγονός να πήγαινε στη φυλακή και να ήταν έτσι η πορεία. Δεν πήγε κανείς φυλακή. Ο πρόεδρος θα είναι παρών. Θα είμαστε κοντά του εμείς και αυτό πάρτε χαμπάρι. Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να γονατίσει ούτε δευτερόλεπτο», λέει ο πολιτικός τύπος που κάνει την παρέμβαση.

Απλή, λαϊκή και λαϊκίστικη γλώσσα, η οποία στοχοποιεί και -έμμεσα- απειλεί, με αποτέλεσμα και γίνεται κατανοητή από τον μέσο (και κάτω) τηλεθεατή.

Εάν ο Πέτρος, όπως τον αποκαλεί ο Τσουκαλάς, είναι ο Μαντούβαλος, δεν πρόκειται για τυχαίο πρόσωπο.

Το παρελθόν του, όσον αφορά τις αποκαλύψεις για το "παραδικαστικό" του δίνει το δικαίωμα να τοποθετείται ανάλογα. Και ξέρει και μπορεί...

{Βίντεο από sdna.gr}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου