Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Πρωϊνές, προεδρικές φαντασιώσεις

Πρωϊνές δηλώσεις, στον "Libero", του προέδρου του Ερασιτέχνη, Τάσου Οικονόμου.

Ενδιαφέρων πρόεδρος, ενδιαφέρουσες δηλώσεις.

Για παράδειγμα...

"Δυστυχώς όμως έρχονται στο φως καινούρια γεγονότα και νέες αναβολές, με τις οποίες ημερολογιακά μπορεί να φτάσουμε στα τέλη Ιουλίου. Ελπίζουμε νωρίτερα να έχουμε μία εικόνα".

Το τέλος Ιουλίου δεν το αναφέρεις καν. Δεν υπάρχει τέλος Ιουλίου, τη στιγμή που δεν έπρεπε να υπάρχει τέλος Ιουνίου. "Ελπίζουμε", ναι, ποιοι και σε τί; Εικόνα, όπως είναι, ή ρετουσαρισμένη;

«Μεγάλο ποσοστό από τα προσδοκώμενα έσοδα του Ερασιτέχνη, προέρχεται από τη νέα ΠΑΕ. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι, παρά να περιμένουμε».

Πληροφοριακά, έσοδα μπορούν να βρεθούν και από την Κ.Α.Ε.

"Δεν θα περιμένουμε την τελική απόφαση της Ε.Π.Ο., για τη Γ.Σ.
Υπάρχουν σκέψεις να γίνει κάτι νωρίτερα, για να αποφασιστεί ποιος θα αναλάβει την ομάδα. Θα βγάλουμε και μία ανακοίνωση για να ενημερώσουμε τον κόσμο".

Διακρίνω αντίφαση; Σκέψεις να γίνει "κάτι νωρίτερα", αόριστα. "Κάτι"... 
Πιο πάνω δεν είπες κάτι για τέλος Ιουλίου; Πριν ενημερώσεις τον κόσμο, ενημέρωσε όσα μέλη απέμειναν στο Συμβούλιο.


"Είχαμε και χθες επαφή με τον Αλεξ Κάλας. Είναι κοντά στην ομάδα και συνεπής στις υποχρεώσεις του. Είναι 'ζεστός' για τη νέα χρονιά, αλλά έχει τους ενδοιασμούς του με την καθυστέρηση. Ηθελε να έχουν τελειώσει όλα και να σχεδιάζει ήδη την νέα χρονιά".

Αφού είναι τόσο σίγουρος για την παραμονή του, τί τον εμποδίζει να σχεδιάζει τη νέα χρονιά; Ο αδελφός του δεν ξεκίνησε το σχεδιασμό; Οι ενδοιασμοί αφορούν κάτι συγκεκριμένο; Ή κι αυτοί αόριστοι;

"Είναι φαντασιώσεις και παραφιλολογία κάθε σενάριο εμπλοκής άλλου προσώπου. Ο μόνος σίγουρος που θέλει να συνεχίσει, είναι ο Αλεξ Κάλας".

Φαντασιώσεις. Θα συμφωνήσω. Ο Κάλας στη Γ' είναι ο πιο σίγουρος, το' χει πει ο ίδιος. Τόσο "κάθετη" δήλωση προέδρου Ερασιτέχνη δείχνει -το λιγότερο- αντίληψη της πραγματικότητας.


"Υπάρχει εκκρεμότητα με τον Γιώργο Γαλανό, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Είναι θέμα που θα το δούμε την άλλη εβδομάδα. Εμείς θα κοιτάξουμε να περιφρουρήσουμε τα δικαιώματα του συλλόγου και ό,τι έχουμε, θα το ανακοινώσουμε την επόμενη εβδομάδα".

Κι άλλη ανακοίνωση; Εκκρεμούν... εκκρεμότητες και ανακοινώσεις. Η ομάδα περιφρούρησης αποτελείται από;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου