Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Εξαγώγιμος πολιτισμός

Είμαστε κι εμείς, αλλά είσαστε κι εσείς... πειρασμός.

Διδάσκετε πολιτισμό, από τα τελευταία εναπομείναντα, εξαγώγιμα προϊόντα της Ελλάδας, μετά το ελαιόλαδο, τα πορτοκάλια και τον Ζαγοράκη.

Ευτυχώς, ευτυχώς υπάρχει και το ανάλογο τμήμα ανακοινώσεων της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

Κομμάτι του πολιτισμού δίνεται παρακάτω...

"Ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (13/6, 19:30), πρέπει όλοι μας να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να εκμεταλλευτούμε την δύναμη της έδρας μας και την διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο. Δεν απαντάμε σε καμία πρόκληση, ασχολούμαστε μόνο με την ομάδα μας.

Είναι κρίσιμα σημαντικό όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, να μείνουν μακριά από κάθε ενέργεια που μπορεί να είναι ή να χαρακτηριστεί επιβαρυντική και να βλάψει την ομάδα και το μέλλον της.

Είναι κρίσιμα σημαντικό να αποφευχθούν ενέργειες που μπορεί να δώσουν δικαίωμα σε προκλητικές συμπεριφορές και να θέσουν σε κίνδυνο την έδρα μας. Αυτός άλλωστε είναι ο ξεκάθαρος και επίσημα εκφρασμένος στόχος τους.

Πρέπει να αποφευχθούν ρίψεις κάθε είδους αντικειμένων, ακόμη και ρολών χαρτιού, κροτίδων, βεγγαλικών και φωτοβολίδων και όλοι μαζί να πούμε ΟΧΙ σε χυδαία και υβριστικά συνθήματα και με κάθε τρόπο να προστατέψουμε την ομάδα μας, τον ΠΑΟΚ και το μέλλον του. (...)

Εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους. Σεβόμαστε και τιμούμε την ιστορία μας, σεβόμαστε και τιμούμε την ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ. Με πράξεις και όχι με λόγια".
---------------
1) Ως γνωστόν, οι παίκτες του Αρη έχουν επιδείξει προκλητικές συμπεριφορές, φέτος, προκαλώντας αντίπαλους οπαδούς στις έδρες, όπου αγωνίζονται.

2) "Αυτός άλλωστε είναι ο ξεκάθαρος και επίσημα εκφρασμένος στόχος τους" 

Είναι ο δεύτερος στόχος τους, μετά την εξυγίανση.

3) "Εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους"

Δε γνώριζα ότι αναγνωρίζετε και την ύπαρξη άλλων...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου