Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Χώρο στους... μπράβους

Συμβαίνουν τόσα τριγύρω που, καμιά φορά, αδικείς ανθρώπους και γεγονότα, από τη στιγμή που δεν τους δίνεις τη δέουσα προσοχή.

Να, όπως η διοικητική εμπλοκή του Νίκου Ζαμάνη στο Ν. Πανιώνιο.

Ο πρώην μπράβος του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος κατηγορήθηκε για τα στημένα του 2011, φυλακίστηκε, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, έγινε διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του "Ιστορικού" και, πλέον, μοιράζεται το πλειοψηφικό πακέτα των μετοχών με τον Χρήστο Δάρα.

Φρέσκα, άφθαρτα πρόσωπα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν, να εμπνεύσουν και ήρθαν για να μείνουν ρε παίδι μου...

Οπως ενέπνεαν και οι εικόνες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη να βγαίνει από τη φυσούνα και να πηγαίνει προς τον πάγκο υπό τη συνοδεία σωματοφύλακα. Ο πρώτος Ελληνας προπονητής, ο οποίος κυκλοφορεί με σωματοφύλακα (και) μέσα στο γήπεδο, φοβούμενος κάτι αόριστο.

Κι επειδή δε φθάνει μόνο ένας, γύρω από τον πάγκο υπήρχαν άλλοι 2-3 "δικοί" του συν κάποιοι άλλοι, που είναι λιγότερο "δικοί" του και οι οποίοι έχουν περισσότερη "τριβή" εντός του "Κλ. Βικελίδης".

Η εικόνα προκαλεί διάφορα συναισθήματα και εκφράσεις. Ο προπονητής της ίδιας σου της ομάδας να πηγαινοέρχεται με μπράβο-ους στον αγωνιστικό χώρο και σε όποιον άλλο χώρο χρειαστεί, από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία ο Αλεξ Κάλας. Πιο πριν ήταν ένας από μας...

Νόμιζα ότι το προνόμιο να κυκλοφορεί με "μπρατσάκια", εντός γηπέδου, το είχε μόνο ο Λάμπρος Σκόρδας.

Ο Αρης δεν είναι σχολείο. Είναι σχολή, είναι επαγγελματικός προσανατολισμός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου