Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Μητέρα Γκάλη, μητέρα Ξηροκώστα, έχει σημασία;

Εβρισαν οι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. τη μητέρα του Νίκου Γκάλη, η οποία δε βρίσκεται στη ζωή.

Πρώτη φορά ή τελευταία;

Προφανώς και στα άρθρα που έχουν γραφεί, στις απόψεις που έχουν καταγραφεί από το εκπληκτικό, προχθεσινό παιχνίδι, υπάρχει χώρος ν' ασχοληθείς και με την ηχητική βία της Πυλαίας.

Προφανώς, και οι γράφοντες και υπογράφοντες, ως φαίνεται, δε νοιάζονται για την ψυχή που καθυβρίζεται και δεν υπάρχει στη γη, αλλά για την προσφορά του Γκάλη στο ελληνικό μπάσκετ. Ετσι, (κατα)κρίνουν την πράξη.

Από πού να το πιάσεις και πού να τ' αφήσεις;

Προσωπικά, όποιον κι αν νοιάζει η δική μου άποψη, το ίδιο χάλια ένιωσα, την Κυριακή, ως θεατής το ίδιο άσχημα ένιωσα και στο "Nick Galis Hall", όταν βριζόταν εν χορώ η μητέρα του Ξηροκώστα, η οποία δεν ξέρω αν ζει.

Με την ίδια ένταση βρίζονται οι μητέρες και των δύο, στα δύο γήπεδα και, όταν γίνονταν συστάσεις, τόσο δυνάμωνε η ένταση.

Εκτός κι αν συγκρίνονται εμβέλειες ονομάτων και προσφοράς στον ελληνικό πολιτισμό, εκτός κι αν οι μητέρες τους κρίνονται με βάση την προσφορά των παιδιών τους...

{Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ είχε τη στοιχειώδη ευθιξία να βγάλει και τυπική ανακοίνωση κατά της μερίδας των οπαδών της. Η ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ.;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου