Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Ζιζάνια και... στάρια

Τρεις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος και μια επιστολή... διευκρινίσεων, ο απολογισμός.

Καθόλου άσχημα, γιατί τα ωραία τώρα αρχίζουν...

Πραγματικά, χωρίς δόση ειρωνείας, εντυπωσιάστηκα από την κίνηση Γαλανού.

Είτε η πρόταση προέρχεται από άγνοια κινδύνου, είτε από "αρειανοσύνη", είτε από τη μη συναίσθηση των όσων του κατολογίζονται από την νυν διοίκηση Ερασιτέχνη, δε γίνεται να μη σχολιαστεί.

Και πιστεύω ότι δε θα σχολιαστεί παρά μόνο σε επίπεδο... φραπέ από τον Ερασιτέχνη.

Αξια σχολιασμού, όμως, είναι και η επιστολή Ζαμπέτα. Τη μέρα που οι... πόλοι κατέθεταν προτάσεις, ο εκπρόσωπος του αραβικού, όπως ισχυρίζεται, "fund" επέλεξε να ζητήσει διευκρινίσεις με τον πιο επίσημο τρόπο, γιατί δεν πείστηκε από τον πρόεδρο του Α.Σ., Τάσο Οικονόμου. Κάπως... αργά δεν τον σκέφτηκε;

Σ' αυτό το σημείο, κατανοώ -απόλυτα- τον Ζαμπέτα, γιατί ο Οικονόμου δεν πείθει και μένα ότι είχε προθέσεις να τον πείσει.

Απλώς, η δική μου ερώτηση έχει να κάνει με τους πραγματικούς σκοπούς της κινητικότητας Ζαμπέτα. Απ' αυτά που ακούγονται, θέλει να αναβιώσει την "παλιά" ΠΑΕ με πρόσωπα που είναι, επίσης, παλαιά, όπως ο Αθανασιάδης και ο Ματθαίου και όχι μόνο.

Μια βασική διαφορά με τους υπόλοιπους τρεις πόλους είναι ότι έχουν έννομο συμφέρον να μείνει η ομάδα στη Γ' εθνική, για τους γνωστούς λόγους. Οταν οι περισσότεροι θέλουν τον Αρη στη Β', το συγκεκριμένο γκρουπ ανθρώπων θέλει την πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία.

Ο λόγος; Προσωπικός...

{Για τις κινήσεις Κάλας και Αρβανιτίδη, όπως ανέφερα και χθες, εκτιμώ και θεωρώ (κλεμμένο) ότι ανάμεσά τους θα κριθεί το παιχνίδι. Τα ωραία, τώρα αρχίζουν...}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου