Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Μπορείς να σταματήσεις το τρολάρισμα;

"Τρόλ σημαίνει κριτική και πείραγμα με χιούμορ! Οχι λάσπη και βρωμιά! Και η θεωρία οτι δεν απαντάμε στα τρόλ είναι... χοντρόπετση θεωρία!".

Tweet του Νίκου Χατζηνικολάου, χθες το βράδυ.

Εδώ το λινκ της 7ης Ιουλίου από σάιτ του Κυριάκου Βελόπουλου, το οποίο τρόλαρα, σύμφωνα με τον ίδιο. Ονεματεπώνυμο τρολ...

Και παρακάτω ο κάτι σαν διάλογος με τον συγκεκριμένο, πριν με μπλοκάρει σε χρόνο α λα Γιουσέιν Μπολτ με λίγο από ντοπαρισμένο Μπεν Τζόνσον.



Το τρολάρισμά μου δεν είχε ούτε πείραγμα, ούτε χιούμορ. "Πείραγμα" είναι οι τρεις τελευταίες παράγραφοι του δημοσιεύματος.

Για τον συντάκτη του, η -προ ημερών- άσκηση δίωξης δημοσιογραφικής ένωσης, όπως η ΕΣΗΕΑ προς δημοσιογράφους και όχι προς κάτι σαν δημοσιογράφους και πρώην πολιτικούς σημαίνει περιορισμός στην ελευθερία του λόγου.

Ελευθερία υπό την έννοια της δημοσιολογίας και γραφίας που άσκησαν τα ιδιωτικά κανάλια των Αθηνών, τις μέρες πριν το δημοψήφισμα.

Πάρε το δέμα ή το μπόγο σου, αλλιώς πάρε το μπούλο σου κι έλα. Θα χαρώ να σε τρολάρω και από κοντά και να μιλήσουμε για ελευθερία του λόγου, δημοσιογραφία, διαψεύσεις και πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων με θεραπευτικές ιδιότητες




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου