Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Αναρχικά ρητά τοίχου

Οι επικοινωνιακές δεξιότητες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη δεν είναι ανύπαρκτες. Τις χρησιμοποιεί εκεί που θέλει και απέναντι σε εκείνους που θέλει.

Από τις επτά θητείες του στη Βέροια μέχρι και τη δεύτερη θητεία του στον Αρη, όταν δεν παρουσιαζόταν στη συνεντεύξεις Τύπου, όταν δεν μιλούσε στα ραδιόφωνα, όπως έκανε σε άλλες περιπτώσεις πριν αναλάβει, δείχνει αντίφαση ακραίας μορφής.

Ως δια μαγείας, όμως, τα λέει σε' κείνους που θέλει, αλλά σε ιδιωτικές συνομιλίες.

Θεμιτό, δε λέω, αλλά το πράμα πάει αλλού, θυμίζοντας λίγο το "αναρχικό" ρητό τοίχου "η αστυνομία σάς μιλά μέσα από τα δελτία ειδήσεων".

Είναι η λογική του Καλαϊτζίδη στο κομμάτι της Επικοινωνίας, ανάλογο μέγεθος με τη λογική, την οποία επικαλέστηκε ο Κάλας, στις δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα "Metrosport".

Ο Αρης δεν έχει καμία σχέση με επαγγελματικό σωματείο, σχεδόν σε κανέναν τομέα. Το αντιλαμβάνεσαι με το που εισέρχεσαι σε κάθε θύρα του γηπέδου, στα γραφεία, στον αγωνιστικό χώρο, στα W.C. και πάει λέγοντας.

Η απομάκρυνση του υπευθύνου γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας, Δημήτρη Πιπερίδη, δείχνει απλώς ότι το κομμάτι της Επικοινωνίας το αναλαμβάνει ο ίδιος ο Καλαϊτζίδης, ακόμα κι αν δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν παραμείνει στον ποδοσφαιρικό Αρη.

Η απομάκρυνσή του, προσωρινή ή μη, πιστοποιεί το γεγονός ότι ο Αρης θα λειτουργήσει -σε όλα τα επίπεδα- ως ομάδα συνοικίας. Θα εκλείψει και η στοιχειώδης "επίσημη" ενημέρωση προς τον κόσμο, μέσω των Μ.Μ.Ε.

Η δική μου γνώμη ότι Επικοινωνία στις ελληνικές Π.Α.Ε. δεν υπάρχει, πλην Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού (λιγότερο) και Α.Ε.Κ. (θα δούμε).

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αρη επιλέγει, ειδικά επί ημερών Καλαϊτζίδη, να περνά τις θέσεις του όχι μέσω του κάθε Πιπερίδη, όπως επιτάσσει και η λογική ως ένα βαθμό πάντα, αλλά των ανεπίσημων φωνών.

Των φιλικών φωνών, οι οποίες κάνουν καλά τη δουλειά τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου