Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Ποιον και τί θέλει ο Ερασιτέχνης;

Λήγει σε τρεις μέρες η "προθεσμία" του Ερασιτέχνη όσον αφορά τους ενδιαφερόμενους, υποψήφιους χρηματοδότες του Ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η ροή πληροφορίας που υπάρχει σχετικά με τον Αλεξ Κάλας είναι συνεχής και προσεγμένη, σε σημείο που ο νυν οικονομικός κουμανταδόρος να φαίνεται σαν να παίζει μόνος του, δεδομένου ότι αφήνει να εννοηθεί πως θα παραμείνει και με την ομάδα στη Γ' εθνική.

Σενάριο που θα έβρισκε απόλυτα σύμφωνη την ηγεσία του Ερασιτέχνη Αρη, καθώς ο πρόεδρος Τάσος Οικονόμου, τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια στον Κάλας, έχει καλή συνεργασία μαζί του και, το σημαντικότερο, θα ήθελε να παραμείνει στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη.

Η υπερπροβολή των θέσεων του Κάλας αφήνει λιγότερο χώρο στους υπόλοιπους πόλους, ασχέτως του πόσοι είναι. Οχι πως είναι και αρνητική εξέλιξη, καθώς τρόποι υπάρχουν. Οπως και λεφτά...

Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ικανοποιώντας -εμμέσως- την επιθυμία του Κάλας, γιατί φέρεται να θέλει το Τμήμα και στις δύο κατηγορίες. Βολική εξέλιξη για τον Ερασιτέχνη, ως πρώτη ανάγνωση.

Ομως, τί κάνει όλο το τελευταίο διάστημα, ο Α.Σ. ώστε να διασφαλίσει -όσο είναι δυνατό- τα συμφέροντα του συλλόγου και όχι του Κάλας και των "δικών" του;

Μήπως έγινε κάποια κίνηση και δεν το μάθαμε; Κάποια επαφή με Αθήνα, με παράγοντες άλλων ομάδων ή αρμόδιους άλλων Αρχών;

Με ποια λογική να παρουσιαστεί πρόταση του δεύτερου ή του τρίτου ή του τέταρτου πόλου, εφόσον δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατηγορία και δε γίνεται όποια άλλη κίνηση προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση;

Πώς θα παρουσιάσουν πρόταση οι "άλλοι" και πόσο σοβαρή μπορεί να είναι, όταν δεν έχουν στα χέρια τους, παρά ελάχιστα δεδομένα.

Εκτός κι αν το ζητούμενο είναι όχι τόσο η κατηγορία, όσο το ποιος θα "τρέξει" την κατηγορία και ποιοι θα "τρέξουν" δίπλα του.

Στην περίπτωση Κάλας και των "δικών" του, η κατάσταση είναι ξεκάθαρη, αλλά τί θα γίνει αν συμπέσουν τα "θέλω" των πόλων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου