Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Αγκαζέ...

Το τοπίο όσον αφορά την κατεύθυνση που ακολουθεί ο Α.Σ. Αρης είναι, πλέον, ξεκάθαρο.

Πιο ξεκάθαρο από την προσπάθεια των τηλεοπτικών καναλιών να ωθήσουν τους Ελληνες πολίτες στο "ΝΑΙ" της "ευρωπαϊκής προοπτικής".

Ο Ερασιτέχνης προχωρά "αγκαζέ" με τον επιχειρηματία, ελπίζοντας πως δεν θα γίνει έγγραφη πρόταση από άλλον ενδιαφερόμενο. Μέχρι τις 10 Ιουλίου μπορεί και να μη γίνει, αλλά κανείς δεν προδικάζει τί θα γίνει μετά.

Ως φαίνεται, κανείς μέσα στο ερασιτεχνικό συμβούλιο δε μπορεί να αρνηθεί ν' ασχοληθεί με ενδεχόμενη άλλη επενδυτική πρόταση ακόμα κι αν γίνει στις 35 Ιουλίου.

Από την άλλη, εκείνα που αναφέρει το άρθρο 4 δείχνουν ότι, όταν συντασσόταν (και όχι υπογραφόταν) το Μνημόνιο, εκτός της πολυδιαφημισμένης εξασφάλισης του Α.Σ., εξασφαλίστηκε και ο Κάλας, καθώς πρέπει να του καταβληθούν τα χρήματα που έβαλε συν κάποια... εξτραδάκια από αυτά που θα βάλει από την 30ή Ιουνίου και μετά, είτε για μισθοδοσίες προσωπικού, είτε για προπονητικά κέντρα, είτε ακόμα και για μεταγραφές. Η "υπεραξία", όπως γράφεται μέσα στο άρθρο.

Και, βέβαια, δεν πειράζει που η ομάδα έμεινε στα χέρια του, ούσα στη Γ' εθνική. Αισιοδοξία ότι θα προβιβαστεί.

Α, και όσον αφορά τη Γενική Συνέλευση αποκλειστικά και μόνο για τον Ελληνοαμερικανό...

Δεν γίνεται χάρη σε κανέναν, έτσι; Να έχουμε στοιχειώδη επίγνωση του τί λέμε και γράφουμε.

Ανάθεση σε επιχειρηματία του Ποδοσφαιρικού τμήματος, ακόμα κι αν δε βρεθεί άλλος, χωρίς συγκατάθεση του Σώματος της Γ.Σ. (όσοι έρθουν ακόμα ενδεκάδα χωρίς αλλαγές) δεν προκύπτει από πουθενά.

Είστε φίλοι, το ξέρουμε το είδαμε και στο άρθρο 4.

Αλλά είπαμε...

{Την απόφαση στα περσινά δημοψηφίσματα για Β' και μετά Γ' την έλαβαν οι λίγοι. Στις Γ.Σ. μετέχουν λίγοι και απόφασίζουν ακόμα λιγότεροι, έτσι θα γίνει και τώρα. Και μαζικές εγγραφές να γίνουν, δικαίωμα ψήφου δε θα έχουν}.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου