Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Εμφανίζεται ο δεύτερος, "μπλόκαρε" ο Ερασιτέχνης

Οσο λόγο έχει για την επιλογή του επόμενου χρηματοδότη ο Ερασιτέχνης Αρης, άλλο τόσο δεν ξέρει πώς να τον χρησιμοποιήσει.

Εάν την ομάδα αναλάβει ο Αλεξ Κάλας, θα πρόκειται για "βολική" εξέλιξη με τη λογική ότι είναι "φιλαράκι" μας.

Εφόσον είναι ο μόνος, έως τώρα, ο οποίος κατέθεσε έγγραφο ενδιαφέρον, δείχνει να έχει θεωρητικό προβάδισμα. Εννοείται, πως για να πάρει -και επίσημα- το Τμήμα, πρέπει να παρουσιαστεί στη Γενική Συνέλευση, όταν οριστεί, και να παρουσιάσει το πλάνο του και μετά να πάρει -από το Σώμα- το χρίσμα.

Τί θα συμβεί, όμως, στην περίπτωση που βρεθεί και δεύτερος;

Στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε, ο Ερασιτέχνης θα "μπλοκάρει" και δεν θα ξέρει τί να κάνει και πώς να χειριστεί την κατάσταση.

Τέθηκε η πρόταση να χειριστεί την υπόθεση "τσεκαρίσματος" του δεύτερου ή τρίτου πόλου, ανεξάρτητη ομάδα νομικών και λογιστών, αλλά υπήρξαν διαφωνίες και, μάλιστα, έντονες.

Δηλαδή, κάποιοι στο συμβούλιο του Α.Σ., κρίνουν ότι τα ίδια τα μέλη θ' αποφανθούν για το ποιος έχει την οικονομική δυνατότητα, εκτός Κάλας πάντα, να πάρει τα ηνία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Ερασιτέχνες παράγοντες με ελάχιστες γνώσεις διοίκησης, θα γνωμοδοτήσουν για το ποιος μπορεί και ποιος όχι. Κάνουν πλάκα, μαθαίνοντας διοίκηση τώρα που "μιλάμε"...

Επίσης, διαφωνία υπάρχει και για το κατά πόσο είναι σωστό, να εμφανιστεί ο δεύτερος ή τρίτος πόλος, απευθείας στη Γενική Συνέλευση, παρακάμπτοντας το χρονικό περιορισμό της 10ης Ιουλίου.

Η πλειοψηφία δέχεται προσφορές και μετά τη 12 μεσημβρινή της Παρασκευής, παρά τις αντίθετες φωνές, οι οποίες -μάλλον- δεν εισακούγονται.

Τότε, ποιος ο λόγος να ανακοινωθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος;

Αστο ανοιχτό το ζήτημα, μη βάζεις όρια και όποιος (και όταν) εμφανιστεί.

Πιο Ερασιτέχνης δε γίνεται...

Ή μάλλον γίνεται. Στον Αρη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου